Zöldséges zabrizottó (4 személyre)

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
335 kcal 13,4 g 17 g 30,5 g
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
2 dkg vaj
2 ek olívaolaj
16 dkg hántolt zab
20 dkg cukkini
2 gerezd fokhagyma
1 l zöldséglé
20 dkg brokkoli
5 dkg parmezán sajt
só, őrölt bors, snidling
Elkészítés:

1. A finomra vágott vöröshagymát az olívaolaj és vaj keverékén dinszteljük. Hozzáadjuk a zabot, fél percet pároljuk. Beletesszük a kockázott cukkinit, a kockázott répát és a zúzott fokhagymát.

2. Pár percig dinszteljük a zöldségeket, majd hozzáadunk 1 merőkanál zöldséglevet, kevergetve főzzük, míg a zab felszívja a levet. Adjunk hozzá újra, és folytassuk a zab főzését (a rózsáira szedett brokkolit 10 perc után adjuk hozzá), az utolsó adag levet már ne engedjük teljesen beszívódni.

3. Sóval, borssal ízesítjük. Reszelt parmezánnal és aprított snidlinggel szórva tálaljuk.
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat munkanapokon 9:00-17:00 között.

06 (80) 200-694

FIGYELMEZTETÉS: az inzulinpumpa és tartozékai apró alkatrészeket tartalmazhat (pl. elem)!
  • Fulladásveszély. Apró alkatrészek. 3 évnél fiatalabb gyermekektől elzárva tartandó.
  • Az új és használt elemeket tartsa gyermekektől távol. Lenyelésük vagy egyéb módon történő testbe kerülésük vegyi égési sérülést, a lágy szövetek átfúródását és halált okozhat. Lenyelés után 2 órán belül súlyos égési sérülés keletkezhet. Ha úgy gondolja, valaki elemet nyelt le vagy elem jutott a teste bármely részébe, azonnal forduljon orvoshoz.
  • Ha az elemtartó rekesz nem záródik megfelelően, hagyja abba a termék használatát, és tartsa gyermekektől távol.
    Forduljon a Roche ügyfélszolgálatához.
Az Accu-Chek® Performa Combo gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek® Spirit Combo orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Performa Combo, Accu-Chek® Spirit Combo a Roche bejegyzett védjegyei.
Az Accu-Chek® Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök. Az Accu-Chek® Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik. © 2016 Roche.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
AC/WS/C/2020/01v.