Pikáns pontyleves (4 személyre)

Kalóriatartalom
(1 személyre)
Fehérje Zsír Szénhidrát
386 kcal 27 g 19 g 25 g
Hozzávalók:
60 dkg pontyszelet
3 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 szál póréhagyma
20 dkg zellergumó
2 db burgonya
2 ek olívaolaj
2 liter zöldségalaplé
½ db citrom héja és leve
1 db babérlevél
1 szem csillagánizs
1 mk szemes bors
1 mk koriandermag
1 mk kurkuma
1 ek petrezselyem
Elkészítés:

1. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, és letakarva 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.

2. A zöldségeket megtisztítjuk, a répákat és a póréhagymát felkarikázzuk, a zellert és a burgonyát felkockázzuk.

3. Lábosban az olajat felforrósítjuk, a zöldségeket átpirítjuk rajta, az alaplével felöntjük, hozzáadjuk a fűszereket (a csillagánizst, borsot és koriandermagot teatojásba érdemes rakni, hogy egyben eltávolítható legyen a levesből), forrástól számítva 10 percig főzzük.

4. A halszeleteket a levesbe tesszük, hozzáadjuk a citromhéját-és levét, majd még 10-15 percig főzzük. Petrezselyemmel megszórva, citromszeletekkel tálaljuk.

Ingyenes hívható zöldszám:

06 80 200-694

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Ügyfélszolgálatunk munkarendje 2022. november 2-től megváltozott!
2022. november 2-től ügyintézőnk munkanapokon 9:00-17:00-ig fogadja a hívásokat. Ettől eltérő időpontokban visszahívás kérhető. A visszahívás a következő munkanapon 24 órán belül megtörténik.

FIGYELMEZTETÉS: az inzulinpumpa és tartozékai apró alkatrészeket tartalmazhat (pl. elem)!
  • Fulladásveszély. Apró alkatrészek. 3 évnél fiatalabb gyermekektől elzárva tartandó.
  • Az új és használt elemeket tartsa gyermekektől távol. Lenyelésük vagy egyéb módon történő testbe kerülésük vegyi égési sérülést, a lágy szövetek átfúródását és halált okozhat. Lenyelés után 2 órán belül súlyos égési sérülés keletkezhet. Ha úgy gondolja, valaki elemet nyelt le vagy elem jutott a teste bármely részébe, azonnal forduljon orvoshoz.
  • Ha az elemtartó rekesz nem záródik megfelelően, hagyja abba a termék használatát, és tartsa gyermekektől távol.
    Forduljon a Roche ügyfélszolgálatához.
Az Accu-Chek® Performa Combo gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek® Spirit Combo orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Performa Combo, Accu-Chek® Spirit Combo a Roche bejegyzett védjegyei.
Az Accu-Chek® Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök. Az Accu-Chek® Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik. © 2016 Roche.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
AC/WS/C/2020/01v.