Őszi grillsaláta (4 személyre)

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
526 kcal 8 g 39 g 31 g
Hozzávalók:
4 db alma
1 db gránátalma
100 g gorgonzola
3 ek szőlőmagolaj
150 g zöld saláta mix
60 ml almaecet
2 ek mustár (cukormentes)
120 ml olívaolaj
½ kk parmezán sajt
só, bors, édesítőszer
Elkészítés:

1. Egy kis tálkába tesszük az almaecetet, a mustárt, sót, borsot, édesítőszert (ízlés szerint), hozzáadjuk a parmezán sajtot, és jó alaposan kikeverjük az egészet.

2. Az öntethez lassan hozzáöntjük az olívaolajat, félretesszük, hogy összeálljon az egész.

3. Az almákat nagyobb cikkelyekre vágjuk, bekenjük szőlőmagolajjal, majd grillre tesszük őket. 1-2 perc alatt meggrillezzük mindkét oldalát. A salátát is meg lehet grillezni, hogy egy kis színt kapjon.

4. A salátát tányérra rendezzük, megszórjuk gránátalma magokkal és gorgonzola sajttal, ráhelyezzük a grillezett almákat, majd ráöntjük a salátaöntetet.
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat munkanapokon 9:00-17:00 között.

06 (80) 200-694

FIGYELMEZTETÉS: az inzulinpumpa és tartozékai apró alkatrészeket tartalmazhat (pl. elem)!
  • Fulladásveszély. Apró alkatrészek. 3 évnél fiatalabb gyermekektől elzárva tartandó.
  • Az új és használt elemeket tartsa gyermekektől távol. Lenyelésük vagy egyéb módon történő testbe kerülésük vegyi égési sérülést, a lágy szövetek átfúródását és halált okozhat. Lenyelés után 2 órán belül súlyos égési sérülés keletkezhet. Ha úgy gondolja, valaki elemet nyelt le vagy elem jutott a teste bármely részébe, azonnal forduljon orvoshoz.
  • Ha az elemtartó rekesz nem záródik megfelelően, hagyja abba a termék használatát, és tartsa gyermekektől távol.
    Forduljon a Roche ügyfélszolgálatához.
Az Accu-Chek® Performa Combo gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek® Spirit Combo orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Performa Combo, Accu-Chek® Spirit Combo a Roche bejegyzett védjegyei.
Az Accu-Chek® Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök. Az Accu-Chek® Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik. © 2016 Roche.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
AC/WS/C/2020/01v.