Nizzai saláta

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
634 kcal 34 g 43 g 29,4 g
Hozzávalók:
8 db tojás
20 dkg ceruzabab
40 dkg újburgonya
20 dkg paradicsom
1 fej jégsaláta
40 dkg füstölt lazac
10 dkg olívabogyó
5 dkg kapribogyó
1 db salottahagyma
1 dl olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
2 ek fehérborecet

bors
bazsalikomlevél
snidling
Elkészítés:

1. A tojásokat 8 percig főzzük forró vízben, majd 5 percre hideg vízbe tesszük, ezután meghámozzuk, és keresztben kettévágjuk. Ilyenkor még enyhén folyós a sárgája.

2. A zöldborsót blansírozzuk, 2-3 percig sós, forró vízben főzzük, majd átszűrjük jeges vízbe, kihűtjük. Leszűrjük, lecsepegtetjük.

3. Az újburgonyát sós vízben félkészre előfőzzük. Kettévágjuk és kevés olajon 4-5 percig pirítjuk.

4. Az uborkát, paradicsomot, salátát feldaraboljuk. Keverőtálban hozzáadjuk az olívabogyót, a kapribogyót.

5. A dresszinget turmixgépben készítjük el. A nagyobb darabokra vágott salottahagymát, az olívaolajat, a fokhagymagerezdet, sót, borsot, bazsalikomlevelet és borecetet összedolgozzuk, majd belekeverjük az aprított snidlinget. A dresszinget a kevert salátához forgatjuk.

6. Belekeverjük a csíkokra vágott lazacot, a ceruzababot, és salátástálakba halmozzuk. A tetejére tesszük a tojást és a sült újburgonyát. Friss zöldfűszerrel meghintve tálaljuk.

Ingyenes hívható zöldszám:

06 80 200-694

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Ügyfélszolgálatunk munkarendje 2022. november 2-től megváltozott!
2022. november 2-től ügyintézőnk munkanapokon 9:00-17:00-ig fogadja a hívásokat. Ettől eltérő időpontokban visszahívás kérhető. A visszahívás a következő munkanapon 24 órán belül megtörténik.

FIGYELMEZTETÉS: az inzulinpumpa és tartozékai apró alkatrészeket tartalmazhat (pl. elem)!
  • Fulladásveszély. Apró alkatrészek. 3 évnél fiatalabb gyermekektől elzárva tartandó.
  • Az új és használt elemeket tartsa gyermekektől távol. Lenyelésük vagy egyéb módon történő testbe kerülésük vegyi égési sérülést, a lágy szövetek átfúródását és halált okozhat. Lenyelés után 2 órán belül súlyos égési sérülés keletkezhet. Ha úgy gondolja, valaki elemet nyelt le vagy elem jutott a teste bármely részébe, azonnal forduljon orvoshoz.
  • Ha az elemtartó rekesz nem záródik megfelelően, hagyja abba a termék használatát, és tartsa gyermekektől távol.
    Forduljon a Roche ügyfélszolgálatához.
Az Accu-Chek® Performa Combo gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek® Spirit Combo orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Performa Combo, Accu-Chek® Spirit Combo a Roche bejegyzett védjegyei.
Az Accu-Chek® Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök. Az Accu-Chek® Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik. © 2016 Roche.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
AC/WS/C/2020/01v.