Medvehagymakrém-leves (4 személyre)

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
234 kcal 2,5 g 22 g 5 g
Hozzávalók:
1 csokor (kb.100g) medvehagyma
1 db póréhagyma
2 ek olaj
1 l húsleves vagy zöldség alaplé
0,5 l víz
100 g tömlős sajtkrém
200 ml habtejszín (cukormentes)

bors
Elkészítés:

1. A póréhagymát karikákra vágjuk, kevés olajon megfonnyasztjuk, majd rádobjuk a kisebb darabokra vágott medvehagymát. Alaposan átkeverjük, majd felöntjük a leves alaplével és fél liter vízzel.

2. Amikor a hagymák megfőttek, botmixerrel simára turmixoljuk. Visszatesszük a tűzhelyre és ha ismét forr, belenyomjuk a tömlős sajtot folyamatos keverés mellett, hogy ne legyen darabos. Ízesítjük sóval, borssal.

3. Hozzáöntjük a tejszínt kevergetés mellett, egyet forralunk rajta és kész is.
Ingyenes hívható zöldszám:

06 80 200-694

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Ügyfélszolgálatunk munkarendje 2022. november 2-től megváltozott!
2022. november 2-től ügyintézőnk munkanapokon 9:00-17:00-ig fogadja a hívásokat. Ettől eltérő időpontokban visszahívás kérhető. A visszahívás a következő munkanapon 24 órán belül megtörténik.

FIGYELMEZTETÉS: az inzulinpumpa és tartozékai apró alkatrészeket tartalmazhat (pl. elem)!
  • Fulladásveszély. Apró alkatrészek. 3 évnél fiatalabb gyermekektől elzárva tartandó.
  • Az új és használt elemeket tartsa gyermekektől távol. Lenyelésük vagy egyéb módon történő testbe kerülésük vegyi égési sérülést, a lágy szövetek átfúródását és halált okozhat. Lenyelés után 2 órán belül súlyos égési sérülés keletkezhet. Ha úgy gondolja, valaki elemet nyelt le vagy elem jutott a teste bármely részébe, azonnal forduljon orvoshoz.
  • Ha az elemtartó rekesz nem záródik megfelelően, hagyja abba a termék használatát, és tartsa gyermekektől távol.
    Forduljon a Roche ügyfélszolgálatához.
Az Accu-Chek® Performa Combo gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek® Spirit Combo orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Performa Combo, Accu-Chek® Spirit Combo a Roche bejegyzett védjegyei.
Az Accu-Chek® Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök. Az Accu-Chek® Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik. © 2016 Roche.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
AC/WS/C/2020/01v.