Kolbászos töltött paprika (4 személyre)

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
402 kcal 13 g 16 g 53 g
Hozzávalók:
2 darab kaliforniai paprika
3 ek olívaolaj
2 db póréhagyma
30 g kolbász
250 g gabonakeverék (bulgur, quinoa)
2 gerezd fokhagyma
150 g spenót
1 db citrom héja
3 ek tejföl
petrezselyem

bors
Elkészítés:

1. A paprikákat a szárukkal együtt félbevágjuk. A magjukat kikanalazzuk, és vágott felületükkel felfelé egy sütőlapra tesszük, és 10 perc alatt 180 fokon puhára sütjük.

2. Teflonserpenyőben felhevítjük az olaj felét, hozzáadjuk a felszeletelt póréhagymát, és a felkockázott kolbászt, és kb. 7 percig pirítjuk. Hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, a gabonakeveréket és a spenótot, még 3 percig sütjük, míg a spenót összeesik. Hozzáforgatjuk a citromhéját, valamint a tejfölt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3. A paprikákat megtöltjük ezzel a keverékkel, és 10 percre visszarakjuk a sütőbe.

4. A megsült paprikákat petrezselyemmel megszórva előételként tálalhatjuk.

Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat munkanapokon 9:00-17:00 között.

06 (80) 200-694

FIGYELMEZTETÉS: az inzulinpumpa és tartozékai apró alkatrészeket tartalmazhat (pl. elem)!
  • Fulladásveszély. Apró alkatrészek. 3 évnél fiatalabb gyermekektől elzárva tartandó.
  • Az új és használt elemeket tartsa gyermekektől távol. Lenyelésük vagy egyéb módon történő testbe kerülésük vegyi égési sérülést, a lágy szövetek átfúródását és halált okozhat. Lenyelés után 2 órán belül súlyos égési sérülés keletkezhet. Ha úgy gondolja, valaki elemet nyelt le vagy elem jutott a teste bármely részébe, azonnal forduljon orvoshoz.
  • Ha az elemtartó rekesz nem záródik megfelelően, hagyja abba a termék használatát, és tartsa gyermekektől távol.
    Forduljon a Roche ügyfélszolgálatához.
Az Accu-Chek® Performa Combo gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek® Spirit Combo orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Performa Combo, Accu-Chek® Spirit Combo a Roche bejegyzett védjegyei.
Az Accu-Chek® Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök. Az Accu-Chek® Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik. © 2016 Roche.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
AC/WS/C/2020/01v.