Gránátalma saláta (4 személyre)

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
285 kcal 7 g 22 g 17 g
Hozzávalók:
1 db gránátalma
1 csomag (100 g) rukkola
5 dkg földimogyoró (sótlan)
1 csokor petrezselyem
4 ek hidegen sajtolt olívaolaj
2 ek balzsamecet
1 db narancs
4 dkg kecskesajt

bors
Elkészítés:

1. A gránátalma magjait kiszedegetjük, a narancsot felkockázzuk.

2. A petrezselymet felaprítjuk, ráöntjük az olívaolajat és a balzsamecetet, ízesítjük sóval, borssal, jól összekeverjük.

3. A natúr, sótlan mogyorót szárazon megpirítjuk egy serpenyőben.

4. Salátástálba halmozzuk a rukkolát, hozzáadjuk a mogyorót, a narancsot és a gránátalma magjait. Ráöntjük az öntetet, alaposan összekeverjük. Tetejére szórjuk a felkockázott kecskesajtot.

Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat munkanapokon 9:00-17:00 között.

06 (80) 200-694

FIGYELMEZTETÉS: az inzulinpumpa és tartozékai apró alkatrészeket tartalmazhat (pl. elem)!
  • Fulladásveszély. Apró alkatrészek. 3 évnél fiatalabb gyermekektől elzárva tartandó.
  • Az új és használt elemeket tartsa gyermekektől távol. Lenyelésük vagy egyéb módon történő testbe kerülésük vegyi égési sérülést, a lágy szövetek átfúródását és halált okozhat. Lenyelés után 2 órán belül súlyos égési sérülés keletkezhet. Ha úgy gondolja, valaki elemet nyelt le vagy elem jutott a teste bármely részébe, azonnal forduljon orvoshoz.
  • Ha az elemtartó rekesz nem záródik megfelelően, hagyja abba a termék használatát, és tartsa gyermekektől távol.
    Forduljon a Roche ügyfélszolgálatához.
Az Accu-Chek® Performa Combo gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek® Spirit Combo orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Performa Combo, Accu-Chek® Spirit Combo a Roche bejegyzett védjegyei.
Az Accu-Chek® Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök. Az Accu-Chek® Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik. © 2016 Roche.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
AC/WS/C/2020/01v.