Csirkesaslik

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
536 kcal 40 g 14 g 64 g
Hozzávalók:
0,5 kg csirkemell
4 db kisebb méretű cukkini
4 db kápia paprika
4 db közepes méretű lilahagyma
30 dkg gomba
80 dkg burgonya
3 ek olívaolaj

sült csirke fűszerkeverék
Elkészítés:

1. A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk. Az olívaolajból, sóból, fűszerkeverékből egy pácot készítünk, ebben átforgatjuk a húst, lefedve pár órára hűtőszekrénybe tesszük.

2. A zöldségeket egyforma méretűre daraboljuk, ezeket is megforgatjuk a pácban, majd tetszés szerinti sorrendben a hússal együtt a nyársra húzzuk.

3. A nyársakat tepsire helyezzük és előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt pirosra sütjük. Sütés közben megforgatjuk.
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat munkanapokon 9:00-17:00 között.

06 (80) 200-694

FIGYELMEZTETÉS: az inzulinpumpa és tartozékai apró alkatrészeket tartalmazhat (pl. elem)!
  • Fulladásveszély. Apró alkatrészek. 3 évnél fiatalabb gyermekektől elzárva tartandó.
  • Az új és használt elemeket tartsa gyermekektől távol. Lenyelésük vagy egyéb módon történő testbe kerülésük vegyi égési sérülést, a lágy szövetek átfúródását és halált okozhat. Lenyelés után 2 órán belül súlyos égési sérülés keletkezhet. Ha úgy gondolja, valaki elemet nyelt le vagy elem jutott a teste bármely részébe, azonnal forduljon orvoshoz.
  • Ha az elemtartó rekesz nem záródik megfelelően, hagyja abba a termék használatát, és tartsa gyermekektől távol.
    Forduljon a Roche ügyfélszolgálatához.
Az Accu-Chek® Performa Combo gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek® Spirit Combo orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Performa Combo, Accu-Chek® Spirit Combo a Roche bejegyzett védjegyei.
Az Accu-Chek® Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök. Az Accu-Chek® Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik. © 2016 Roche.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
AC/WS/C/2020/01v.