Burgonyás zöldbableves (4 személyre)

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
652 kcal 2,4 g 12 g 8,5 g
Hozzávalók:
10 dkg burgonya
15 dkg ceruzabab
2 db zöldhagyma
2 gerezd fokhagyma
1 szál szárzeller
3 ek olaj
1 dl tejföl (12%-os)
babérlevél, petrezselyem
Elkészítés:

1. A ceruzababot 2 cm-es darabokra, a burgonyát kockákra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, a zellert felszeleteljük.

2. A felforrósított olajon megfuttatjuk a hagymát, fokhagymát. 6 dl vízzel felöntjük, felforraljuk. Amikor forr, beletesszük a babot, a burgonyát, a babérlevelet, és kevés sóval, borssal fűszerezzük. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk a zellert, és készre főzzük. A zöldségek maradjanak roppanósak.

3. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk, és kevés tejfölt teszünk a tetejére.

Ingyenes hívható zöldszám:

06 80 200-694

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Ügyfélszolgálatunk munkarendje 2022. november 2-től megváltozott!
2022. november 2-től ügyintézőnk munkanapokon 9:00-17:00-ig fogadja a hívásokat. Ettől eltérő időpontokban visszahívás kérhető. A visszahívás a következő munkanapon 24 órán belül megtörténik.

FIGYELMEZTETÉS: az inzulinpumpa és tartozékai apró alkatrészeket tartalmazhat (pl. elem)!
  • Fulladásveszély. Apró alkatrészek. 3 évnél fiatalabb gyermekektől elzárva tartandó.
  • Az új és használt elemeket tartsa gyermekektől távol. Lenyelésük vagy egyéb módon történő testbe kerülésük vegyi égési sérülést, a lágy szövetek átfúródását és halált okozhat. Lenyelés után 2 órán belül súlyos égési sérülés keletkezhet. Ha úgy gondolja, valaki elemet nyelt le vagy elem jutott a teste bármely részébe, azonnal forduljon orvoshoz.
  • Ha az elemtartó rekesz nem záródik megfelelően, hagyja abba a termék használatát, és tartsa gyermekektől távol.
    Forduljon a Roche ügyfélszolgálatához.
Az Accu-Chek® Performa Combo gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek® Spirit Combo orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Performa Combo, Accu-Chek® Spirit Combo a Roche bejegyzett védjegyei.
Az Accu-Chek® Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök. Az Accu-Chek® Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik. © 2016 Roche.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
AC/WS/C/2020/01v.