Bounty pite
(23 cm-es piteformához- 13 szelet)

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
243 kcal 2,8 g 19 g 6,8 g
Hozzávalók:
285 g kókuszreszelék
10 g kakaópor (cukrozatlan)
55 g zabpehely
70 g kókuszolaj
3 ek cukormentes karamellszirup
5 dl kókusztej (cukrozatlan)
1,5 ek eritrit (édesítőszer)
1 csipet só
60 g étcsokoládé
5 g kókuszchips
Elkészítés:

1. A kókuszreszelékből 115 g-ot elvegyítünk a kakaóporral és a zabpehellyel. Hozzáadjuk a kókuszolajat és a szirupot, majd alaposan átkeverjük. A piteformába egyengetjük úgy, hogy 2-3 cm-es pereme is legyen. Hűtőszekrénybe tesszük, amíg a tölteléket elkészítjük.

2. A töltelékhez 4 dl kókusztejet felforralunk, hozzáadjuk a maradék kókuszreszeléket, és kis lángon addig főzzük, amíg majdnem az összes levét elfövi. Beleszórjuk az édesítőszert és a sót, elkeverjük, majd hagyjuk kihűlni.

3. A csokis réteghez 1 dl kókusztejet megmelegítünk, beledaraboljuk a csokoládét, egyneművé keverjük. Félretesszük hűlni.

4. A tölteléket az alapra kanalazzuk, elegyengetjük. Ráöntjük a kihűlt csokoládékrémet, ezt is eloszlatjuk. A pitét hűtőbe tesszük legalább 4 órára, kókuszcsipsszel megszórva szeletekre vágva tálaljuk.

Ingyenes hívható zöldszám:

06 80 200-694

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége 2022. június 10-től szeptember 30-ig az alábbiak szerint változik:
Hétfő, kedd, szerda: 9:00-15:00

FIGYELMEZTETÉS: az inzulinpumpa és tartozékai apró alkatrészeket tartalmazhat (pl. elem)!
  • Fulladásveszély. Apró alkatrészek. 3 évnél fiatalabb gyermekektől elzárva tartandó.
  • Az új és használt elemeket tartsa gyermekektől távol. Lenyelésük vagy egyéb módon történő testbe kerülésük vegyi égési sérülést, a lágy szövetek átfúródását és halált okozhat. Lenyelés után 2 órán belül súlyos égési sérülés keletkezhet. Ha úgy gondolja, valaki elemet nyelt le vagy elem jutott a teste bármely részébe, azonnal forduljon orvoshoz.
  • Ha az elemtartó rekesz nem záródik megfelelően, hagyja abba a termék használatát, és tartsa gyermekektől távol.
    Forduljon a Roche ügyfélszolgálatához.
Az Accu-Chek® Performa Combo gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek® Spirit Combo orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek® Connect Online program orvostechnikai eszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Performa Combo, Accu-Chek® Spirit Combo, Accu-Chek® Connect Online a Roche bejegyzett védjegyei.
Az Accu-Chek® Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök. Az Accu-Chek® Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik. © 2016 Roche.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
AC/WS/C/2020/01v.